24sata.hr

Detalji o proizvodu

24sata vodeća je medijska kuća u Hrvatskoj. Prvo tiskano izdanje dnevnih novina 24sata lansirano je 2. ožujka 2005. godine, a s isključivo print branda, 24sata se brzo proširio na web, mobile, social i video platformu na kojima prosječno doseže do 2 milijuna ljudi svaki dan

U početnoj fazi dnevne novine 24sata bile su ponajviše usmjerene na mlađu populaciju, ali je inovativni koncept izbora i prezentacije vijesti, s naglaskom na zanimljivost, ubrzo „zarazio“ sve segmente hrvatske populacije. 24sata svojim je uredničkim konceptom na svim platformama usmjeren čitatelju te objedinjava najvažnije karakteristike najsuvremenijih medija. Vodeći se svjetskim trendovima, 24sata u posljednje dvije godine pokreće digitalnu revoluciju na hrvatskom, ali i regionalnom tržištu. Svoju digital first strategiju nadograđuje iz dana u dan, neprestano se prilagođava uvjetima na tržištu, kreira nove formate i potvrđuje lidersku poziciju u svim područjima, od tiska do digitala. Osim toga, 24sata je i najnagrađivanija medijska kuća u regiji.

Najnovije vijesti dana iz Hrvatske i svijeta. Pratite i kometirajte politiku, sport, show, lifestyle, biznis na najvećem portalu u Hrvatskoj.

Natrag na listu